Fietsen werkt!

Welkom bij Fiets&Werk, koepel van sociale fietsondernemingen. Fietsmobiliteit en sociale tewerkstelling: daar staan wij voor! Samen met onze leden in Vlaanderen en Brussel beheren we fietspunten aan stations. Maar we bieden ook fietsen aan voor werknemers, toeristen, studenten of scholieren, telkens op maat van de klant.

Terug naar overzicht »

Fietsverhuur in Aarschot

Velo, uitbater van het fietspunt in Aarschot, verhuurt fietsen aan pendelaars, studenten en toeristen. Ook bedrijven kunnen bij Velo terecht om fietsen te huren of te leasen of om eigen bedrijfsfietsen te laten onderhouden.

Het fietspunt Aarschot biedt ook de B-dagtrip 'trein + huurfiets' aan.

Laatste berichten

Groene Halte Fiets gelanceerd07 July 2015 - 18u17 | Home - Fietspunten - Diensten - Projecten - Verhuur

Op 6 mei werd werd in Mechelen het nieuwe concept ‘Groene Halte Fiets' voorgesteld: een initiatief van Fiets&Werk, de koepel van sociale fietsondernemingen, en reizigersvereniging TreinTramBus. Het idee is eenvoudig: je stapt van de trein, je huurt een fiets in het fietspunt, je ontvangt een splinternieuwe fietsbrochure en je kan meteen op pad.


Een Groene Halte Fietsroute start en...

Lees meer »

Open Bedrijvendag lokt 524 bezoekers naar fietsencentrum Mobiel in Kortrijk02 October 2011 - 14u34 | Verhuur

Het Nieuwsblad online, dinsdag 2 oktober 2011

KORTRIJK - Het mooie weer lokte zondag 524 bezoekers naar fietsencentrum Mobiel.

Lees het volledige artikel op www.nieuwsblad.be

 

Lees meer »

Opening fietspunt Mortsel-Boechout-Hove01 February 2011 - 10u15 | Home - Fietspunten - Diensten - Stallingen - Verhuur - Herstel

In Mortsel, Boechout en Hove is het goed fietsen. Dat willen de lokale besturen, samen met de provincie, Vlaanderen en de NMBS-Holding, zo houden. Om de combinatie fiets - openbaar vervoer te promoten, worden de fietsers die gebruik maken van de diverse NMBS-stations extra verwend. Daar zorgen de medewerkers van het nieuwe fietspunt voor vanaf 1 februari 2011....

Lees meer »

Geef je mening over het fietspunt!

Vul hier onze enquête in!
En win een Cyclosafe of een Blue-bike abonnement met gratis ritten!

Wat vind jij van de fietsenstalling? Is er een goede herstelservice in...

Lees meer »