Fietsen werkt!

Welkom bij Fiets&Werk, koepel van sociale fietsondernemingen. Fietsmobiliteit en sociale tewerkstelling: daar staan wij voor! Samen met onze leden in Vlaanderen en Brussel beheren we fietspunten aan stations. Maar we bieden ook fietsen aan voor werknemers, toeristen, studenten of scholieren, telkens op maat van de klant.

Nieuws

Op 18 september 2014 doet FietsenWerk mee aan CAR FREE DAY! U ook?24 June 2014 - 12u35 | Home - Fietspunten - Studentenfietsen - Bedrijfsfietsen

Car Free Day is een duurzame pendeldag voor werknemers en werkgevers. Die dag moedigt Taxistop iedereen aan om te kiezen voor duurzaam woon-werkverkeer. We willen alle werknemers uit de wagen halen en hen overtuigen om per fiets, bus of trein naar het werk te nemen. Ook carpoolen en een dagje thuiswerken behoren tot de mogelijkheden.

Alle bedrijven, organisaties en gemeentebesturen worden aangemoedigd om mee te doen. Zij spelen immers een sleutelrol in het verduurzamen van woon-werkmobiliteit! Bedrijfsleiders en burgemeesters kunnen zelf het goede voorbeeld geven, en de auto aan de kant laten. Maar zij kunnen ook veel verder gaan, en het voor hun personeel makkelijker maken om te kiezen voor duurzame mobiliteit. Met Car Free Day biedt Taxistop u de ideale gelegenheid om uw mobiliteits-aanpak bij te sturen!

Car Free Day is een actie van Taxistop, in het kader van de Week van de Mobiliteit. Car Free Day vindt reeds voor de 4e keer plaats. Vorig jaar namen maar liefst 150 werkgevers deel. Wordt ook u dit jaar één van hen? Registreer uw bedrijf of organisatie vandaag nog, en ontvang een gratis pakket met promomateriaal, een uniek Inspiratieboek en begeleiding op maat van onze partners!

 

Surf naar www.carfreeday.be voor informatie en deelname