Fietsen werkt!

Welkom bij Fiets&Werk, koepel van sociale fietsondernemingen. Fietsmobiliteit en sociale tewerkstelling: daar staan wij voor! Samen met onze leden in Vlaanderen en Brussel beheren we fietspunten aan stations. Maar we bieden ook fietsen aan voor werknemers, toeristen, studenten of scholieren, telkens op maat van de klant.

Nieuws

NMBS-Holding, fietspunt en stad Lokeren werken samen aan veilige stationsomgeving18 October 2010 - 13u24 | Home - Fietspunten

Foto: NMBS-Holding
Foto: NMBS-Holding

Op donderdag 21 oktober vindt er om 11 uur een persontmoeting plaats over de samenwerking tussen de Corporate Security Service (CSS) van de NMBS-Holding, de stad Lokeren, de lokale politie, het fietspunt, de gemeenschapswacht, het parket van Dendermonde en de federale politie. Deze diensten werken samen om de veiligheid en leefbaarheid in de Lokerse stationsomgeving te verhogen. De persconferentie gaat door in Mister Humphreys (Dinner Café) op het Stationsplein in Lokeren. Filip Antheunis (burgemeester stad Lokeren), Hendrik Vanderkimpen (CSS NMBS-Holding) en Christiane Van Rijckeghem (districtsdirecteur NMBS-Holding) zullen de samenwerking nader toelichten.

Bookmark and Share