Fietsen werkt!

Welkom bij Fiets&Werk, koepel van sociale fietsondernemingen. Fietsmobiliteit en sociale tewerkstelling: daar staan wij voor! Samen met onze leden in Vlaanderen en Brussel beheren we fietspunten aan stations. Maar we bieden ook fietsen aan voor werknemers, toeristen, studenten of scholieren, telkens op maat van de klant.

Nieuws

Op stap zonder auto: een hele verademing23 July 2013 - 15u37 | Home - Fietspunten - Studentenfietsen - Bedrijfsfietsen

Week van de Mobiliteit
Week van de Mobiliteit

Week van de Mobiliteit van 16 tot en met 22 september

Op 16 september is het opnieuw de Week van de Mobiliteit. Niet alleen in Vlaanderen maar in heel Europa zetten lokale besturen, scholen, bedrijven en verenigingen hun schouders onder duizenden autoluwe initiatieven. Ook deze 18e editie in Vlaanderen kent opnieuw een goed gevuld campagneprogramma. Doe mee en laat je zelf overtuigen van de voordelen van duurzame mobiliteit!

Breng je kinderen met de fiets of te voet naar school tijdens de STRAPDAG, pendel duurzaam naar je werk tijdens Car Free Day of beleef de Autovrije Zondag in tal van steden en gemeenten. Supporter mee voor Kortrijk en Aalst tijdens de City Cycle Challenge en kom alles te weten over autodelen tijdens het Deelfeest. Surf naar www.weekvandemobiltieit.be en ontdek de mogelijkheden om deel te nemen.

 

Bookmark and Share