Fietsen werkt!

Welkom bij Fiets&Werk, koepel van sociale fietsondernemingen. Fietsmobiliteit en sociale tewerkstelling: daar staan wij voor! Samen met onze leden in Vlaanderen en Brussel beheren we fietspunten aan stations. Maar we bieden ook fietsen aan voor werknemers, toeristen, studenten of scholieren, telkens op maat van de klant.

B-Dagtrips: Trein + Huurfiets

In samenwerking met 19 fietspunten biedt NMBS Mobility B-Dagtrips Trein + Huurfiets aan.

Op 30 maart 2013 start het nieuwe seizoen van de B-Dagtrips.

Een B-Dagtrip Trein + Huurfiets omvat de heen-en-terugreis in 2de klas (*) vanaf een Belgisch station naar één van de 19 bestemmingen, gecombineerd met het gebruik van een huurfiets voor een volledige dag.

De fietspunten stellen dus voor een volledige dag (naargelang de contractueel voorziene uren) een toerismefiets ter beschikking van de klanten die in het bezit zijn van een B-Dagtrip Trein + Huurfiets.

De prijs van elke B-Dagtrip varieert volgens de leeftijd (jonger dan / vanaf 26 jaar) en de afstand tussen het vertrek- en bestemmingsstation. Er zijn 3 zonale tarieven.

(*) Wenst de klant in 1ste klas te reizen, dan kan hij een B-Dagtrip Trein + Huurfiets 1ste klas kopen aan het stationsloket, of een klasverhoging (biljet "Toeslag 1ste klas") indien hij reeds een B-Dagtrip 2de klas had aangekocht. Dit is niet mogelijk voor de B-Dagtrips voor groepen.

 

 

Locaties