Fietsen werkt!

Welkom bij Fiets&Werk, koepel van sociale fietsondernemingen. Fietsmobiliteit en sociale tewerkstelling: daar staan wij voor! Samen met onze leden in Vlaanderen en Brussel beheren we fietspunten aan stations. Maar we bieden ook fietsen aan voor werknemers, toeristen, studenten of scholieren, telkens op maat van de klant.

Terug naar overzicht »

Brussel

Foto: Ateliers de la rue Voot
Foto: Ateliers de la rue Voot

In Brussel verzorgen Les Ateliers de la rue Voot en de VUB-fietswerkgroep de verhuur van studentenfietsen. In het nieuwe fietspunt aan de Triomflaan 40 (tegenover de VUB-campus in Oudergem) kunnen Brusselse studenten voor een zacht prijsje een fiets huren voor een maand, een half jaar of een heel academiejaar. Krijg je tijdens het jaar pech met je fiets, dan kan je tot drie keer gratis aankloppen voor een pedagogisch fietsherstelatelier.

Voor meer informatie neem je best contact op met de dienst studentenvoorzieningen van je hogeschool of universiteit of surf je naar de mobiliteitspagina op de website van de VUB. Praktische informatie over prijzen en openingsuren kan je ook verkrijgen via velotech@voot.be of via het telefoonnummer 02 629 23 83.

Neem zeker ook eens kijkje op Br(ikBike A B C, een site die je van A tot Z informeert over alles wat met fietsen in Brussel te maken heeft.