Fietsen werkt!

Welkom bij Fiets&Werk, koepel van sociale fietsondernemingen. Fietsmobiliteit en sociale tewerkstelling: daar staan wij voor! Samen met onze leden in Vlaanderen en Brussel beheren we fietspunten aan stations. Maar we bieden ook fietsen aan voor werknemers, toeristen, studenten of scholieren, telkens op maat van de klant.

Diensten

Eén van de voornaamste doelstellingen van FIETSenWERK en haar leden is het stimuleren van duurzame (keten)mobiliteit. De fiets is daarin een belangrijke schakel en kent een groot potentieel als voor- en natransportmiddel bij het openbaar vervoer. De tweewieler vormt dus een sterk wapen in de strijd tegen koning auto. Fietsgebruikers hebben dan ook alle recht om met een uitstekende dienstverlening in de watten te worden gelegd!

De leden van FIETSenWERK proberen daartoe bij te dragen en bieden op ruim dertig locaties verspreid over heel Vlaanderen fietsdiensten aan. Van fietsherstel en -verhuur over toezicht op stallingen tot fietsgraveren en een bikewash: raadpleeg hieronder het overzicht en u vindt beslist wat u zoekt! De zoekfunctie rechts helpt u graag tijdens uw ontdekkingstocht en maakt het mogelijk om te selecteren op dienst, locatie en onderneming of een combinatie van parameters.