Fietsen werkt!

Welkom bij Fiets&Werk, koepel van sociale fietsondernemingen. Fietsmobiliteit en sociale tewerkstelling: daar staan wij voor! Samen met onze leden in Vlaanderen en Brussel beheren we fietspunten aan stations. Maar we bieden ook fietsen aan voor werknemers, toeristen, studenten of scholieren, telkens op maat van de klant.

Diensten

Er werden 3 pagina's gevonden.

Fietswash in Waregem

Bij Veloods kan u uw fiets een grondige poetsbeurt laten geven. Uw tweewieler wordt ontvet, gewassen, gedroogd en de onderdelen krijgen een laagje smeer.

Lees meer

Fietsgraveren in Waregem

In het fietspunt in Waregem vindt er maandelijks een graveeractie plaats in samenwerking met de lokale politie. Je kan dan in de voormiddag bij het fietspunt terecht om je tweewieler gratis te laten graveren. De eerstvolgende acties gaan door op 23 oktober 2012, 6 november 2012, 13 december 2012, 3 januari 2013, 12 februari 2013 en 12 maart 2013. Je kan ter plekke even wachten tot je fiets gegraveerd is, of je laat je tweewieler achter en komt...

Lees meer

B-Dagtrip Trein + Huurfiets naar Waregem

NMBS Mobility biedt in samenwerking met het fietspunt Waregem een voordelige B-Dagtrip Trein + Huurfiets aan.

Deze combi-formule omvat de heen-en-terugreis in 2de of 1ste klas vanaf je Belgisch station naar ons fietspunt, gecombineerd met het gebruik van een huurfiets, die fietspunt Waregem u voor een volledige dag ter beschikking stelt.

De B-Dagtripprijs varieert naargelang de leeftijd en de reisafstand.

Alle info en voorwaarden: http://www.belgianrail.be/nl/vrije-tijd/b-dagtrips/trein-huurfiets.aspx.

Lees meer