Fietsen werkt!

Welkom bij Fiets&Werk, koepel van sociale fietsondernemingen. Fietsmobiliteit en sociale tewerkstelling: daar staan wij voor! Samen met onze leden in Vlaanderen en Brussel beheren we fietspunten aan stations. Maar we bieden ook fietsen aan voor werknemers, toeristen, studenten of scholieren, telkens op maat van de klant.

Diensten

Er werden 36 pagina's gevonden.

Fietsenstallingen in Aalst

Aan het station van Aalst zijn er fietsenstallingen zonder toegangscontrole. De medewerkers van het fietspunt maken dagelijks enkele rondgangen tussen 7u en 13u en zorgen er daarbij voor dat de stallingen er proper en ordelijk bijliggen. Zwerfvuil wordt verwijderd en verkeerd gestalde fietsen worden juist geplaatst.

Lees meer

Fietsenstallingen in Aarschot

Aan het station van Aarschot zijn er fietsenstallingen met en zonder toegangscontrole. Prijzen voor de stalling met toegangscontrole vindt u op de website van Velo. De medewerkers van het fietspunt maken dagelijks tussen 7u en  19u meerdere rondgangen en zorgen er daarbij voor dat alle stallingen er proper en ordelijk bijliggen. Zwerfvuil wordt opgeruimd, verkeerd gestalde fietsen worden juist geplaatst en wees- en wrakfietsen worden regelmatig verwijderd.

Lees meer

Fietslabelen in Antwerpen

In Antwerpen worden fietsen niet meer gegraveerd maar gelabeld. Klik op onderstaande links voor alle info: