Fietsen werkt!

Welkom bij Fiets&Werk, koepel van sociale fietsondernemingen. Fietsmobiliteit en sociale tewerkstelling: daar staan wij voor! Samen met onze leden in Vlaanderen en Brussel beheren we fietspunten aan stations. Maar we bieden ook fietsen aan voor werknemers, toeristen, studenten of scholieren, telkens op maat van de klant.

Diensten

Er werden 5 pagina's gevonden.

Fietskoerier in Halle

Dankzij de fietskoerierdienst Bike&Mail kunnen bedriijven, orgainisaties en verenigingen op een snelle, betrouwbare en milieuvriendelijke manier pakjes en brieven laten afleveren of brochures en folders verspreiden. Meer info krijgt u in het fietspunt van Halle.

Lees meer

Fietsgraveren in Oostende

Het fietspunt Oostende werkt nauw samen met de stedelijke preventiedienst voor de wekelijkse fietsgraveeracties die doorgaan bij de gemeenschapswachten in het stadhuis (aan de ingang van het parkeerterrein).

Vindictivelaan 1
8400 Oostende
T: 059 56 20 44

Elke woensdag en vrijdag van 13u tot 16u kan u er terecht  om uw rijksregisternummer in uw fiets te graveren. Dat nummer is een unieke code die de Lokale Politie in staat stelt uw naam en adres op te...

Lees meer

Fietswash in Torhout

In het fietspunt in Torhout kunnen fietsers terecht om hun tweewieler een fikse poetsbeurt te geven met de fietswashinstallatie.

Lees meer

Cursus fietsherstel in de regio Oostende-Veurne-Diksmuide

Cursus fietsherstel in de regio West-Vlaanderen