Fietsen werkt!

Welkom bij Fiets&Werk, koepel van sociale fietsondernemingen. Fietsmobiliteit en sociale tewerkstelling: daar staan wij voor! Samen met onze leden in Vlaanderen en Brussel beheren we fietspunten aan stations. Maar we bieden ook fietsen aan voor werknemers, toeristen, studenten of scholieren, telkens op maat van de klant.

Diensten

Er werden 3 pagina's gevonden.

Fietsenstallingen in Aarschot

Aan het station van Aarschot zijn er fietsenstallingen met en zonder toegangscontrole. Prijzen voor de stalling met toegangscontrole vindt u op de website van Velo. De medewerkers van het fietspunt maken dagelijks tussen 7u en  19u meerdere rondgangen en zorgen er daarbij voor dat alle stallingen er proper en ordelijk bijliggen. Zwerfvuil wordt opgeruimd, verkeerd gestalde fietsen worden juist geplaatst en wees- en wrakfietsen worden regelmatig verwijderd.

Lees meer

Fietsgraveren in Aarschot

In het fietspunt van Aarschot kan u uw fiets gratis laten graveren. Het fietspunt is elke werkdag geopend van 7u tot 19u en op zaterdag van 8u30 tot 12u en van 12u30 tot 17u.

Lees meer

B-Dagtrip Trein + Huurfiets naar Aarschot

NMBS Mobility biedt in samenwerking met het fietspunt Aarschot een voordelige B-Dagtrip Trein + Huurfiets aan.

Deze combi-formule omvat de heen-en-terugreis in 2de of 1ste klas vanaf je Belgisch station naar ons fietspunt, gecombineerd met het gebruik van een huurfiets, die fietspunt Aarschot u voor een volledige dag ter beschikking stelt.

De B-Dagtripprijs varieert naargelang de leeftijd en de reisafstand.

Alle info en voorwaarden: http://www.belgianrail.be/nl/vrije-tijd/b-dagtrips/trein-huurfiets.aspx.

Lees meer