Fietsen werkt!

Welkom bij Fiets&Werk, koepel van sociale fietsondernemingen. Fietsmobiliteit en sociale tewerkstelling: daar staan wij voor! Samen met onze leden in Vlaanderen en Brussel beheren we fietspunten aan stations. Maar we bieden ook fietsen aan voor werknemers, toeristen, studenten of scholieren, telkens op maat van de klant.

Nieuws

Info fietspunten

update 12/09/16
De gunning van de fietspunten die nog NMBS-steun blijven ontvangen (categorie A en B) is uitgesteld tot eind 2016. Voor deze fietspunten verandert er voorlopig niets.

Het fietspunt Knokke heeft spijtig genoeg de deuren moeten sluiten omwille van een gebrek aan middelen.

In Zele worden geen fietsherstellingen meer uitgevoerd en is er enkel nog permanentie tussen 07u en 09u en 17u en 19h. Je kunt fiets laten graveren en 3 keer jaar worden er weesfietsacties uitgevoerd in de fietsstallingen.

Ninove is enkel nog open van 08u tot 11u30, De Pinte van 08u tot 11u, telkens op weekdagen.


Genk, Sint-Truiden, Geel, Mol, Herentals, Turnhout, Mortsel, Asse, Liedekerke en Eeklo blijven open dankzij de steun van gemeentebesturen en voor Antwerpen het provinciebestuur. Voor De Pinte en Londerzeel zijn er gesprekken aan de gang. In Torhout zijn er plannen waarbij het OCMW het fietspunt zou uitbaten maar hierover is nog geen officiële bevestiging.