Fietsen werkt!

Welkom bij Fiets&Werk, koepel van sociale fietsondernemingen. Fietsmobiliteit en sociale tewerkstelling: daar staan wij voor! Samen met onze leden in Vlaanderen en Brussel beheren we fietspunten aan stations. Maar we bieden ook fietsen aan voor werknemers, toeristen, studenten of scholieren, telkens op maat van de klant.

Terug naar overzicht »

Mechelen

Foto: 't Atelier
Foto: 't Atelier

De dienst studentenvoorzieningen van de Katholieke Hogeschool Mechelen beheert de fietsverhuur voor studenten van de KHM. Daarbij wordt nauw samengewerkt met vzw 't Atelier die de fietsen onderhoudt en herstelt.

Dankzij die samenwerking met 't Atelier hebben studenten de mogelijkheid om een kwaliteitsvolle tweedehandsfiets te kopen (prijzen vanaf 100 euro) of een fiets een gans jaar doorlopend te huren voor 110 euro. Aan het onthaal van campus De Vest kunnen studenten dagelijks terecht om een gratis 'Campusvlo' te ontlenen voor een korte termijn.

Meer informatie over de studentenfietsverhuur in Mechelen krijg je in het STiPhuis, het hoofdkwartier van de studentenvoorzieningen op de Zandpoortvest 17 (T: 015 36 91 40 en E: stip@khm.be).

Informatie over 't Atelier in Mechelen vind je op deze website.