Fietsen werkt!

Welkom bij Fiets&Werk, koepel van sociale fietsondernemingen. Fietsmobiliteit en sociale tewerkstelling: daar staan wij voor! Samen met onze leden in Vlaanderen en Brussel beheren we fietspunten aan stations. Maar we bieden ook fietsen aan voor werknemers, toeristen, studenten of scholieren, telkens op maat van de klant.

Nieuws

Nieuw fietspunt in Bergen30 May 2011 - 13u11 | Home

"La Maison des Cyclistes", aanvankelijk gevestigd in Charleroi, is zes jaar geleden naar het centrum van Bergen getrokken. Aan de rue de la Poterie, heeft het u altijd bijgestaan bij uw keuze in fietsmobiliteit. Vanaf 13 juli 2011 heten zij u welkom in een nieuw fietspunt aan het station van Bergen.

Het project, geleid door de vzw Pro Velo en ondersteund door het Waalse Gewest in het kader van "Wallonie Cyclable" alsook door de stad Bergen, is een onderdeel van het netwerk van fietspunten, een initiatief mogelijk gemaakt door steun van de B-Holding en POD Maatschappelijke Integratie.
Bertrand Willems, directeur van de vzw Pro Velo, zei: "Deze samenwerking en deze nieuwe locatie in het hart van de mobiliteit zal zorgen voor een breder scala aan diensten en een verhoging van het contact met de potentiële gebruikers van de fiets: de pendelaars. " Deze evolutie volgt een globaal plan om alles in orde te krijgen om het dagelijks gebruik van de fiets te vergemakkelijken.

Met verlengde openingstijden, nieuwe diensten en een aanwezigheid in een druk bezochte plaats gaat "La Maison des Cyclistes" het gebruik van de fiets vergemakkelijken.

 

Bookmark and Share