Fietsen werkt!

Welkom bij Fiets&Werk, koepel van sociale fietsondernemingen. Fietsmobiliteit en sociale tewerkstelling: daar staan wij voor! Samen met onze leden in Vlaanderen en Brussel beheren we fietspunten aan stations. Maar we bieden ook fietsen aan voor werknemers, toeristen, studenten of scholieren, telkens op maat van de klant.

Wat?

Hebt u uw werkgever kunnen overtuigen of wil u als bedrijf fietsen aanbieden aan uw werknemers? FIETSenWERK helpt u graag verder!

Dankzij ons ruime netwerk van verhuurondernemingen in gans België kunnen wij ervoor zorgen dat u over een uitstekende en reglementaire fiets beschikt. Altijd en overal. Want dat is onze sterkte!

Omdat geen twee bedrijven hetzelfde zijn, werken we graag een aanbod uit op maat van uw organisatie. Onze verhuurondernemingen bieden een ruime waaier van verhuurformules aan. Op die manier kunnen we een pakket samenstellen dat perfect afgestemd is op uw wensen. Van een compleet leasingcontract over fietsverhuur tot onderhoud van eigen bedrijfsfietsen: alles is mogelijk.

Voor kleinschalige aanvragen verwijzen we u graag door naar onze plaatselijke fietsverhuuronderneming. Wilt u een groter bovenlokaal aanbod in verschillende steden? Geen probleem. Dan gaan we samen rond de tafel zitten om te bekijken wat we voor u kunnen doen!