Blue-Bike: snelheid, vrijheid, flexibiliteit

Bezoek www.blue-bike.be voor meer info over Blue-bike

Blue-bike: de deelfietsen aan de stations

Na de trein verder met de fiets!


Meeting, opleiding, citytrip, museumbezoek? Met Blue-bike raak je na je reis gemakkelijk van station tot eindbestemming en terug. Je houdt je kaart voor de sleutelautomaat en de Blue-bike is de jouwe tot je weer terugkeert naar het station. Aan trein-, tram-, en busstations verspreid over heel België ontleen je met 1 kaart tot 2 Blue-bikes tegelijkertijd. Hier vind je het volledige locatieoverzicht. Ideaal om een vriend of collega mee te nemen!

Het zijn comfortabele Oxford-fietsen die door de fietspuntmedewerkers prima onderhouden worden en er is een extra handig boodschappenmandje achteraan.
Een jaarkaart kost 12€ en je ontleent aan maximum € 3.15 per rit. In verschillende steden is dat zelfs gratis of aan € 1,15. Via deze link ontdek je welk gemeenten een verminderd tarief geldt.

 

Fiets&Werk is medeoprichter van Blue-mobility en aandeelhouder

Laatste berichten

Persbericht: Gentse Daltonschool De Lotus start nieuw deelfietsensysteem op Strapdag


Gent, 16 september 2016 - deze namiddag stelde Daltonschool De Lotus het fietsproject ‘Velo op School' voor, een deelfietsensysteem op maat van kinderen uit de basisschool. Dit gebeurde in aanwezigheid van de Gentse schepenen Filip Watteeuw en Elke Decruynaere. Hiermee is De Lotus de eerste Vlaamse basisschool die kiest voor dit duurzame fietsproject, met de steun van de stad...

Lees meer »