Fietsen werkt!

Welkom bij Fiets&Werk, koepel van sociale fietsondernemingen. Fietsmobiliteit en sociale tewerkstelling: daar staan wij voor! Samen met onze leden in Vlaanderen en Brussel beheren we fietspunten aan stations. Maar we bieden ook fietsen aan voor werknemers, toeristen, studenten of scholieren, telkens op maat van de klant.

Welkom!

Bedrijfsfietsen voor uw onderneming? Fiets&Werk helpt u graag verder. We hebben een jarenlange ervaring in het werken met bedrijven en bedrijfsfietsen. Dankzij een ruime waaier aan verhuurfomules kan u een pakket samenstellen dat perfect afgestemd is op uw wensen. Van een compleet leasingcontract over fietsverhuur tot onderhoud van eigen bedrijfsfietsen: alles is mogelijk.

We werken met een stevig en gebiedsdekkend netwerk van aanbieders in Vlaanderen en Brussel. Nike, Securex, stad Antwerpen, Umicore, KU Leuven, Eandis, Port of Antwerp, Estée Lauder,... zijn slechts enkele bedrijven die inzetten op de bedrijfsfiets en reeds klant zijn bij Fiets&Werk vzw en onze leden.

Bedrijfsfietsen bieden tal van voordelen. Wilt u als bedrijf fietsen aanbieden aan uw werknemers? Dan helpt Fiets&Werk u graag verder! Neem contact met ons op.

Uw bedrijf heeft meer dan 1 vestiging in België?

Dan is Bike&Co CVBA-SO, een initiatief van Fiets&Werk, de geschikte partner. Veertien sociale fietsondernemingen vormen een kwaliteitsnetwerk, gespecialiseerd in het onderhoud en herstel van bedrijfsfietsen. Nu reeds zijn er al heel wat bedrijven en organisaties die een beroep doen op de sociale fietsondernemingen voor de aanschaf en het onderhoud van bedrijfsfietsen. Via Bike&Co zorgen we er voor dat de uitstekende dienstverlening voortaan ook gecombineerd wordt met een centraal aanspreekpunt en eenvoud in facturatie.Meer informatie op www.bikeandco.be of via info@bikeandco.be.